morkholt-logo
19. - 26. juli 2014 - Mørkholt Teen Center
19. - 26. juli 2014 - Mørkholt Teen Center
19. - 26. juli 2014 - Mørkholt Teen Center

Kom tæt på Gud – og andre teenagere

MTC 2014 er for alle teenagere fra 13-19 år. MTC er en spændende, overraskende og forrygende uge med fokus på Jesus og fællesskabet. Der vil være fede aktiviteter og ledere, der bare gerne vil give den gas sammen med en masse teenagere.

Temaet for MTC 2014 er ”Free King”. Vi skal prøve at finde ud af, hvem Gud egentlig er. Hvad betyder det egentlig, når vi kan sige, at Gud han er konge? Samtidig skal vi også sætte fokus på frihed. Hvad vil det sige, at være fri, og hvordan kan det hænge sammen med, at Gud er konge. Det bliver freaking spændende!

Kom og oplev, at Gud er helt tæt på os midt i vores meget forskellige liv og hverdag. Vi kommer tættere på Gud og lærer ham bedre at kende gennem gennem fed forkyndelse, lækker lovsang, dejligt drama, spændende samtaler og meget mere. Det bliver fedt!

MTC er stedet, hvor du som teenager møder ledere, som vil bruge tid på dig og udfordre dig på alle mulige forskellige måder. Både når det gælder aktiviteter, hygge og fællesskab, men også når det gælder de større spørgsmål om tro og kristendom. Glæd dig!

Du kan finde programmet via linket herunder eller som en samlet PDF-fil her.

Mørkholt Strand Camping - Hagenvej 105 B - DK-7080 Børkop - Tlf. +45 7595 9122 - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.